У початок

Жителя Жовтих Вод затримали за викрадення працівника АЗС

За позбавлення волі й побиття працівника автозаправки у Кам’янському районі на Дніпропетровщині затримали 31-річного зловмисника. Про це повідомляє Кам'янське районне управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначає прес-служба поліції Кам’янщини, підозрюваний вирішив, що 29-річний працівник заправки винен йому гроші. Нібито торік на одній з АЗС Кам’янського району він заправив автомобіль не тим пальним, яке замовлялося.

«Згадавши давні образи, 25 червня близько 20:00 зловмисник приїхав на автозаправну станцію й почав вимагати від співробітника сплатити йому гроші за пальне. Далі силоміць заштовхав потерпілого до свого автомобіля і поїхав з місця події. По дорозі зупинив авто, витягнув чоловіка з транспорту й побив», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські відділення поліції №7 Кам'янського районного управління поліції оперативно відпрацювали територію району і встановили підозрюваного. Ним виявився 31-річний житель міста Жовтих Вод.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

26 червня за погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального  правопорушення, передбаченого ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як писав enkorr раніше, на Київщині розшукують чоловіка, який погрожував вбити оператора АЗС.

Нагадаємо, до 8 років за ґратами засуджено прикарпатця, який вчинив розбійний напад на АЗС, а також в Ужгороді затримали чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, який хуліганив на АЗС і погрожував працівникам станції.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти