У початок

Жителька Кам’янця-Подільського купила неіснуюче пальне у шахрая

31-річна жителька Кам’янця-Подільського перерахувала шахраєві 4 тис. грн за бензин за «акційною ціною», відгукнувшись на повідомлення у месенджері, після чого «продавець» обірвав зв’язок із ним. Про це повідомляє Кам’янець-Подільське районне управління поліції на своїй сторінці в мережі Facebook.

Як зазначають поліцейські, жителька Камʼянеччини втратила кошти, довірившись сумнівному продавцеві.

«31-річній камʼянчанці у месенджері написав незнайомець і запропонував придбати пальне за акційною ціною. Жінку зацікавила, на перший погляд, вигідна пропозиція й вона погодилася. Співрозмовник повідомив, що насамперед жінка має перерахувати на його рахунок кошти за бензин, після чого приїде на заправку й забере пальне, – йдеться у повідомленні. – Потерпіла, забувши про обачність, надіслала на вказаний шахраєм рахунок 4 тисячі гривень. Однак одразу після цього «продавець» обірвав з нею зв'язок, тож жінка зрозуміла, що втрапила у шахрайську схему».

Наразі поліцейські Камʼянець-Подільського районного управління поліції з’ясовують усі обставини події й просять громадян бути вкрай обережними під час покупок онлайн.

«Аби не втратити власні заощадження, не перераховуйте гроші за онлайн-покупки наперед. Адже таким чином ви можете стати жертвою шахраїв, які часто розставляють свої пастки в інтернет-магазинах»,– нагадують правоохоронці.

Як писав enkorr раніше, аферист ошукав жителя Тернопільщини на 45 тис. грн, які той сплатив за талони на неіснуюче пальне.

Видання також повідомляло, що у Кривому Розі викрили 28-річного шахрая, який через інтернет реалізовував фальшиві талони на пальне.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти