У початок

За порушення правил безпеки на АЗС слідчі повідомили керівництву про підозру

Сьогодні, 7 вересня, слідчі слідчого управління ГУНП у Миколаївській області повідомили про підозру за порушення правил безпеки колишньому і теперішньому керівникам однієї з АЗС. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Найближчим часом їм буде обрано запобіжний захід.

Зазначається, що правоохоронці викрили автозаправний комплекс у м. Первомайськ, який понад рік функціонував без будь-яких дозвільних документів на устаткування з порушеннями правил вибухопожежної безпеки.

«Під час огляду території підприємства правоохоронці виявили наявність суттєвих порушень норм чинного законодавства. На теперішній час діяльність автозаправної станції припинено, правоохоронці проводять санкціоновані судом обшуки на підприємстві й за місцем проживання фігурантів», — йдеться у повідомлені.

За вказаним фактом триває розслідування кримінального провадження, передбаченого ч. 1 ст. 273 КК України «Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах».

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти