У початок

З початку вересня «Укравтогаз» призупинив роботу ще 11-ти своїх АГНКС

З початку вересня найбільша в країні мережа АГНКС «Укравтогаз» зупинила роботу 11-ти своїх автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС). Повідомлення про це оприлюднено на сайті компанії.

Згідно з інформацією, станції було зупинено не в один день, а поступово, про що свідчать п’ять повідомлень на сайті.

Так, 1 вересня було зупинено роботу двох АГНКС, в містах Одесі й Долині. Вже наступного дня, 2 вересня, зупинили роботу ще двох станцій, у Сваляві й Хусті.  

7 вересня припинила роботу АГНКС «Укравтогазу» в Борисполі, а 9, 13 і 15 вересня було зупинено по дві станції, в Ужгороді й Червонограді, Харкові й Дрогобичі та Львові й Олександрії відповідно.

Наразі, як видно з карти мережі, яка теж є на сайті, залишаються працюючими 15 станцій. Причому 12 із них продовжують працювати у щоденному режимі з 7-00 до 19-00, а ще три станції – тільки в будні дні з 8-ої ранку до 17-ої вечора.  

Як повідомляв раніше enkorr, мережа АГНКС «Укравтогаз» через високі ціни й несприятливу кон'юнктуру на ринку з 1 лютого 2022 року припинила комерційну заправку автотранспорту на всіх своїх станціях.

Проте з початком літа почали працювати 32 заправних станції «Укравтогазу», а за якийсь час компанія планувала запустити ще 8 станцій.

Довідка enkorr

ДП «Укравтогаз» увійшло у нафтовий дивізіон «Нафтогазу». Мережа нараховує 90 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій, з яких 9 станом на початок повномасштабного вторгнення залишалося на непідконтрольних Україні територіях. Компанія охоплює третину ринку з продажу стисненого природного газу в Україні. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти