У початок

WOG відкрив на Житомирщині свій найбільший АЗК (фото)

Мережа АЗК WOG відкрила свій найбільший автозаправний комплекс у селі Глибочиці в Житомирській області. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Найбільший АЗК WOG уже відкрито! – йдеться у повідомленні. – У с. Глибочиця Житомирського району (автодорога «Київ–Чоп», 127+990 км) тепер тебе зустрічатиме велетенський автозаправний комплекс, який уже отримав відзнаку Національного реєстру рекордів України як найбільший АЗК за площею внутрішніх приміщень».

Як зазначають у компанії, на цьому АЗК також облаштовано паркінг на понад 55 місць для легкових авто й паркування великогабаритного транспорту на понад 40 авто. Окрім того, є змога заправлятись одночасно 24 автомобілям з двигунами внутрішнього згоряння, FLASH HUB для одночасної зарядки 14 електромобілів.

«Новий АЗК – це також кавовий острів WOG Barista: з професійним баристою, двома видами зерна, чотирма видами молока; 3 ресторани на його території (il Molino, «Сушия» і Shawarma Point) й McDonald’s поруч. А ще майже 100 посадочних місць у фудхолі й величезна тераса і дитячий ігровий куточок від «Равлик Боб» з майданчиком на терасі», – кажуть у WOG.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти