У початок

WOG підписав угоду з Українською агенцією авторських та суміжних прав

Громадська організація «Українська агенція з авторських та суміжних прав» (УААСП) оголосила про надання дозволу на використання музичного контенту на станціях мережі WOG. Про це йдеться у повідомленні прес-служби мережі.

«Внутрішнє музичне оформлення АЗК WOG завжди відповідало вимогам щодо авторських і суміжних прав. Проте співпраця з УААСП – це не лише можливість отримати доступ до значно ширшого каталогу українських творів, але й гарантія підтримки наших виконавців та авторів», — прокоментував директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський. 

У свою чергу генеральний директор УААСП Валерій Харчишин зазначив, що WOG — перша велика мережа автозаправних станцій, яка підписала угоду з асоціацією.

«Ми прагнемо стати європейською державою, боремося з корупцією, працюємо над законодавством, то настав час і в авторській сфері прийти до системи, яка давно працює в усіх розвинутих країнах. Отже, ми сподіваємося, що приклад АЗК WOG наслідують й інші мережі, й ми скоро сповістимо про нові угоди», — каже Харчишин.

Зазначимо, серед завдань УААСП — збір, розподіл і виплата авторської винагороди для митців України й світу, а також юридичний захист інтересів авторів. Каталог організації на сьогодні налічує понад 4 000 українських авторів і десятки тисяч їхніх творів, а також майже весь світовий репертуар, що налічує понад 100 мільйонів творів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти