У початок

WOG на двох: Лагур з Івахівим стануть єдиними власниками компанії

Також є російською мовою

Найбільші акціонери WOG Степан Івахів і Сергій Лагур збираються розподілити між собою 100% акцій групи компаній за рахунок останнього 25%-го пакету, що залишився, який належить дітям трагічно загиблого Ігоря Єремеєва. Про це enkorr повідомило джерело в компанії.

Відомо, що до 2015 року бізнес-група мала чотирьох основних співвласників, у кожного з яких було 25% акцій: волинських бізнесменів Ігоря Єремеєва й Степана Івахіва, львів'янина Петра Димінського й киянина Сергія Лагура. Наприкінці 2016 року Димінський вийшов із групи WOG, продавши свою частку акцій партнерам.

Пізніше були тривалі перемовини й судова тяганина з вдовою Ігоря Єремеєва Тетяною, яка претендувала на спадщину попри те, що в заповіті й у реєстрах спадкоємцями було вказано дітей загиблого бізнесмена, Романа й Софію.

За даними джерел enkorr, перемовини завершилися взаємно-прийнятними домовленостями, й у найближчому майбутньому угоду буде завершено, у зв'язку з чим було надіслано запит в Антимонопольний комітет на дозвіл Івахіву й Лагуру на придбання акцій компанії «W.O.G. Holding Limited» (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує досягнення 50% голосів у найвищому органі управління компанії.

Раніше в ЗМІ неодноразово повідомлялося, що юридичну допомогу в судових позовах і перемовинах Тетяні Єремеєвій надавав Ігор Палиця, який нібито мав опціон на викуп цього пакету акцій.

Нагадаємо, співзасновник групи компаній і куратор її нафтового напряму бізнесу Ігор Єремеєв помер 12 серпня 2015 р. від травм, отриманих внаслідок падіння з коня.

Довідка enkorr

Засновниками мережі WOG є Ігор Єремеєв і Сергій Лагур. Гуртову торгівлю паливом вони розпочали наприкінці 90-х років, а першу станцію було відкрито 2000 року в селищі Цумань на Волині. На сьогодні мережа має понад 400 АЗК і входить у трійку найбільших у країні. Оператор також налічує 20 нафтобаз, 245 WOG MARKET, 386 WOG CAFE, послугами яких щодня користується понад 150 тис. клієнтів. Товарообіг становить $1,4 млрд. на рік.

На сьогодні акціонерами WOG є Степан Івахів, Сергій Лагур, Софія Єремеєва і Роман Єремеєв, котрі успадкували частку батька, який загинув у 2015 році.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти