У початок

WOG, її клієнти і Visa зібрали майже 5 млн грн на пальне для волонтерів

На суму 4,88 млн грн, або майже 120 тис. л пального від мережі WOG, її клієнтів і компанії Visa отримають волонтери благодійного фонду «Життєлюб» у межах акції «Добропаливо». Про це йдеться у повідомлені прес-служби мережі.

Зазначається, що цей обсяг пального дасть благодійникам змогу бути мобільними й доставляти ліки, продукти і товари першої необхідності найбільш вразливим верствам населення на прифронтові й деокуповані території.

«Завзяття, з яким українці долучалися до проєкту, вражає. До заклику лишити додаткових 1, 2 чи 3 літри добропалива долучились десятки тисяч наших клієнтів. Чимало з них прагнули підтримати добру справу й «підвішували» 20, 50 чи 100 літрів добропалива. Ми вкотре довели, і насамперед собі, коли згуртуватись, для нас не існує перешкод, які б ми не подолали», — підкреслив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

«Завдяки співпраці з WOG і Visa у проєкті «Добропаливо» ми вже змогли відправити допомогу в прифронтові й деокуповані населені пункти, – каже засновниця фонду «Життєлюб» Тіна Ніколова (Михайловська). – Доставили продукти, теплі речі й життєво необхідні медикаменти в Харків і область – Куп'янськ, Ізюм, Чугуїв, Балаклію. Відвезли допомогу в Херсон і Херсонську область, а також забезпечили пальним пункти незламності в трьох районах Києва. Ми вдячні проєкту й усім людям, які долучилися до нього й «підвішували» пальне на заправках. Завдяки вам ті, кому найбільше потрібна допомога, можуть її отримати».

Проєкт «Добропаливо» тривав з 20 жовтня до 30 листопада 2022 року. Кожен клієнт WOG мав змогу долучитися до нього і «підвісити» для волонтерів будь-яку кількість пального. Всі благодійні літри, за які було сплачено карткою Visa, мережа WOG і компанія Visa подвоїли за власний рахунок.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти