У початок

Всесвітньовідомих виробників ПММ підозрюють в ухиленні від сплати податків

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) підозрює в ухиленні від сплати податків в особливо великих обсягах і легалізації незаконних доходів всесвітньовідомих виробників паливно-мастильних матеріалів (ПММ). Повідомлення про це оприлюднено на офіційному сайті АРМА.  

«Фахівцями АРМА у співпраці з правоохоронними органами підтверджено інформацію і встановлено факти протиправних дій всесвітньо відомими виробниками паливно-мастильних матеріалів. На даний момент зазначені підприємства підозрюються в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, а також легалізації незаконних доходів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в АРМА, діяльність вказаних підприємств на території України контролюється громадянами рф, й відповідно її було спрямовано на фінансування військової промисловості країни-агресора.

«Шляхом аналізу джерел інформації щодо державних закупівель в рф виявлено, що компанії російського нафтового концерну постачали свою продукцію МВС рф, федеральній службі військ національної гвардії рф, ФКУ «об'єднане стратегічне командування північного флоту» тощо», – повідомляє агентство.

Таким чином, «завдяки зібраній АРМА інформації підтверджено фактичну роботу українських підприємств на російський оборонно-промисловий комплекс. Відповідні матеріали передано органам досудового розслідування», – підсумували в АРМА.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти