У початок

Власникам Tesla доведеться платити за навігацію

В автомобілях Tesla, випущених після 20 липня 2022 року, навігацію буде включено в комплектацію, але тільки на обмежений період. Після закінчення початкового періоду власника попросять оформити передплату, повідомляє Carbuzz.

Платити також доведеться власникам машин, виготовлених до 9 січня 2020 року. Безкоштовною навігація залишиться лише для автомобілів, випущених з 9 січня 2020 року до 20 липня 2022 року.

Доплачувати за навігацію треба буде через вісім років від дати першого продажу автомобіля. Далі Tesla запропонує передплатити послугу Premium Connectivity за 9,99 долара на місяць, або 99 доларів на рік. У такому разі користувач отримає не лише базову навігацію, а й доповнення: інтернет-браузер, візуалізацію трафіку в реальному часі, відтворення потокового відео тощо.

Видання зазначає, що навігація є важливою функцією Tesla, оскільки інформаційно-розважальна система автомобілів цього бренду не підтримує Apple CarPlay або Android Auto. Зміна доступу до довічної навігації в основному торкнеться клієнтів, які купують старі автомобілі. Tesla каже, що під час покупки цих клієнтів буде проінформовано, як довго вони зможуть мати доступ до пакету Standard Connectivity та його безкоштовної навігації.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти