У початок

Виторг Technip Energies у II кв. знизився на 13%, прибуток – на чверть

Французька інжинірингова компанія Technip Energies у другому кварталі поточного року отримала чистий прибуток у 45,2 млн євро, що майже на 25% менше порівняно з аналогічним періодом 2022 року, йдеться у повідомленні компанії. Щодо першого кварталу показник знизився на 44%, або 34,8 млн євро, пише «Інтерфакс-Україна».

Виручка за підсумками другого кварталу склала 1,432 млрд євро – на 13% менше рік до року і на 2% більше квартал до кварталу. Операційний прибуток порівняно з 2022 роком знизився на 15%, до 78,2 млн євро.

Показник EBIT упав на 15% у річному обчисленні – до 78 млн євро.

Обсяг замовлень у другому кварталі досяг 8,247 млн євро. Серед них – СПГ-проєкт North Field South (NFS) у Катарі. Також компанія підготує FEED (проєктно-вишукувальні й кошторисні роботи) з уловлювання вуглецю для заводу Vestforbraending у Данії, що спеціалізується на одержанні енергії з відходів. Крім того, Technip Energies уклала з Aramco контракт на управління проєктом плану промислового міста Рас-Аль-Хайра. У другому кварталі цього року компанія остаточно вийшла із проєкту «Арктик СПГ 2».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти