У початок

Івано-Франківський університет нафти і газу зазнав ракетної атаки

Івано-Франківський національний технічний університет нафти й газу, пошкоджений унаслідок нічної ракетної атаки рф, допоможе відновити «Нафтогаз». Про це повідомляє її очільник Олексій Чернишов на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляється на сторінці університету у Facebook, 22 червня вночі університет постраждав внаслідок ворожої ракетної атаки.

Співробітники університету звернулися до «випускників, партнерів і всіх небайдужих із проханням про допомогу й фінансову підтримку, щоб подолати наслідки чергового російського злочину», оприлюднивши реквізити збору для благодійного фонду вишу.

Допомогти університетові зголосилась група «Нафтогаз».  

«Група «Нафтогаз» допоможе відновити Івано-Франківський національний технічний університет нафти й газу, корпуси якого були пошкоджені внаслідок ворожої атаки сьогодні вночі – написав голова правління НАК «Нафтогаз» Олексій Чернишов на своїй сторінці у Facebook. – Черговий російський злочин цього разу був спрямований проти студентів — майбутніх фахівців нафтогазової галузі».

За попередньою інформацією, через обстріл пошкоджено 14 будівель університету, вибито більш як 800 вікон.

«Обговорив допомогу університету з керівницею Івано-Франківської ОВА Світланою Онищук та ректором університету Ігорем Чудиком, – повідомив Чернишов. – Ми не залишимось осторонь і профінансуємо відновлення навчального закладу після того, як фахівці повністю оцінять масштаби руйнувань».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти