У початок

ВАКС продовжив дію процесуальних обов’язків для Пивоварського

Вищий антикорупційний суд продовжив на два місяці строк дії обов’язків, покладених на колишнього міністра інфраструктури Андрія Пивоварського (нині керуючий директор WOG Holding BV), підозрюваного у зловживанні владою й службовим становищем. Про це повідомила прес-служба ВАКС.

Зокрема підозрюваний зобов’язаний прибувати на вимогу до слідчого (детектива), прокурора й суду; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи, виїзди за межі Києва і Київської області; утримуватися від спілкування із визначеними в ухвалі слідчого судді особами.

Ексміністр підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 ККУ (зловживання владою або службовим становищем). До нього раніше було застосовано запобіжний захід у вигляді застави.

Нагадаємо, Андрію Пивоварському і його заступнику Володимиру Шульмейстеру, який також був головою Тарифної ради Міністерства інфраструктури, повідомили про підозру у зловживанні владою і службовим становищем, яке завдало державі понад $30 млн збитків.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти