У початок

У «Паралелі» розпочалися кадрові зміни

Також є російською мовою

У мережі «Паралель», що змінила власника в кінці 2020 року, почалися кадрові перестановки. Про це enkorr повідомили джерела на ринку.

За їхніми даними, операційним директором «Паралелі» призначено Андрія Собка. Він відомий своєю роботою в українському бізнесі Socar, який залишив у 2015-2016 роках.

Згодом працював у гуртових торговельних структурах, а на позицію в «Паралелі» перейшов з гуртового бізнесу нових власників, повідомляють джерела, які заслуговують на довіру.

«Зараз у компанії розпочато ревізію штатної структури, заробітних плат і системи закупівель нафтопродуктів», – повідомив співрозмовник enkorr на умовах анонімності.

Також стало відомо про те, що пішов з компанії директор департаменту закупівель і гуртових продажів Леонід Новосельський. Він пропрацював у «Паралелі» чотири роки. Генеральний директор мережі Світлана Бишова поки продовжує працювати в компанії.

Як повідомляв enkorr, восени минулого року група Рината Ахметова SCM продала належну їй мережу автозаправних станцій «Паралель» компанії «Нафтаінвест 2020». Згідно з даними Youcontrol, «Нафтаінвест 2020» було створено 9 липня 2020 р.. Кінцевий бенефіціар компанії – Олександр Дубінін.

«Стати учасником ринку пального було моєю метою, досягнення якої потребувало багато зусиль і для реалізації якої я витратив багато часу», – прокоментував ЗМІ придбання мережі Дубінін.

Нагадаємо, «Нафтаінвест 2020» зареєстровано за адресою: м Київ, вул. Провіантська, 3, приміщення 124. За цією адресою до 17 грудня 2018 р. розташовувалося ТОВ «Паливна компанія «Піт-Лейн», яке учасники ринку називають фактичним покупцем мережі «Паралель».

За інформацією еnkorr, бенефіціарами «Піт-Лейн» є чиновники податкової та інших служб з Донецька часів Віктора Януковича.

Довідка enkorr

Нині пальне під ТМ «Паралель» реалізують 60 АЗК і АЗС у Дніпропетровській і Запорізькій областях, а також на підконтрольній Україні частині Донецької і Луганської областей. Крім того, компанія продає нафтопродукти у великому й дрібному гурті.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти