У початок

UPG відкрила перший АЗК у Луцьку

Мережа АЗК UPG відкрила свою першу автозаправну станцію у Луцьку, яка водночас найбільша у місті. Про це повідомляється на сайті компанії.

«Ми відкрили перший ультрасучасний АЗК у цьому місті, який став шостим загалом в області», – йдеться у повідомленні.

Новозбудований об’єкт запрацював на вулиці Захисників України, 21. Територіально це неподалік Ківерцівського мосту, з якого зручно виїхати на об’їзну.

«Сьогодні це — найбільший за площею комплекс у Луцьку і єдиний, де працює ресторан із власною кухнею. Тож на АЗК можна не лише заправити автомобіль пальним, але й пообідати чи випити кави», – уточнили у прес-службі мережі АЗК.

Комплекс обладнано 10-ма паливно-роздавальними колонками, на яких доступний бензин А-95, газ, бензин upg100 і upg95, а також зимовий Euro diesel, який витримує до -21°C. Для зручності водіїв передбачено аж 8 пістолетів для заправки газом, чотири з яких — на газовому модулі, що розташовано окремо.

Одна з переваг комплексу – простора парковка більше, ніж на 30 автомобілів. Також передбачено й магазин супутніх товарів.

«Цей наш комплекс у Луцьку — єдиний, де можна не лише швидко перекусити, але й поснідати без поспіху, спробувати авторські гарячі страви, обрати приготовлений під замовлення свіжий салат, гарячий суп, торт чи морозиво нашого виробництва ice U», — розповідає маркетинг-директор компанії Надія Гануліч-Манукян.

З нагоди відкриття комплексу водії-учасники бонусної програми UPGgood зможуть заправитися тут із додатковою вигодою. На відвідувачів чекає знижка у вигляді бонусів: за кожен літр бензину або ДП — 1 грн, а за кожен літр газу — 50 коп..

Також можна виграти миттєві подарунки: морозиво ice U, гарячі напої, бургери тощо.

«Запускаючи в роботу новий АЗК у Луцьку, ми створили 50 нових робочих місць із соціальними гарантіями й комфортними умовами праці. І не плануємо на цьому зупинятися», – підсумували в UPG.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти