У початок

На АЗК ОККО відкрито перший корнер «Алло Express»

У листопаді на АЗК ОККО, що у Софіївській Борщагівці на Київщині, розпочав свою роботу перший пункт видачі мережі магазинів «Алло» – «Алло Express». Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як зазначається у прес-релізі, тут можна отримати й зробити замовлення, купити найоптимальніший асортимент автотоварів і аксесуарів: навушники, павербанки, картки памʼяті, кабелі, стартові пакети телеком-операторів та ін..

«Ми продовжуємо працювати над  розвитком концепції сервісного хабу, тобто наші АЗК – зручне комфортне місце, де клієнти можуть не лише заправитися, поїсти, а і скористатися найрізноманітнішими послугами, від доставки посилок до зняття готівки на касі.

Мережа «Алло» – давній партнер ОККО, який одним із перших приєднався до коаліційної програми лояльності Fishka, і відкриття «Алло Express» – наступний крок у розвитку співпраці», – каже віцепрезидент з маркетингу ОККО Василь Дмитрів.

У пункті «Алло Express» на ОККО можна отримати товари, замовлені на сайті allo.ua чи в мобільному застосунку «Алло». Доставку замовлень здійснюють безкоштовно, доставка наразі можлива лише невеликих за габаритами замовлень. Для оформлення онлайн-замовлення на АЗК встановили сенсорну панель.

Впродовж 2024 року завдяки партнерству компаній ще кілька точок такого формату з’являться у Києві.

Довідка enkorr:

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти