У початок

UPG дебютує з дизпальним з Оману

23 жовтня автозаправна мережа UPG розпочала продаж сезонного дизельного пального з Оману. Про це повідомили у прес-службі компанії «Укрпалетсистем», що є оператором мережі.

За інформацією прес-служби, новий продукт має зразкові якісні характеристики. «Передусім ідеться про цетанове число — вище від позначки 56, а також ультранизький вміст сірки – 3,6 ppm. Це дизпальне забезпечує безперебійну роботу двигуна авто під час зниження температури повітря до -17°C», — наголосили в UPG.

Паливо з Оману постачається на український ринок уперше. Його виробник — Sohar Refinery, що належить OQ Refineries & Petroleum Industries LLC. У жовтні UPG розмитнила вже понад 20 тис. тонн продукту.

Нагадаємо, влітку UPG дебютувала на українському ринку з дизпальним з Кувейту, а на початку року першою привезла танкерну партію американського продукту.

Після початку повномасштабного вторгнення паливний ринок України повністю змінив джерела постачання пального, інтегрувавшись у європейську систему постачань. Наразі в Україну надходить пальне, що виробляється у 30-ти країнах світу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти