У початок

«Укрзалізниця» затримала двох своїх працівників при спробі крадіжки пального

Київський загін воєнізованої охорони «Укрзалізниці» затримав двох працівників компанії, які здійснювали спробу крадіжки пального. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті УЗ.

Як зазначається, співробітники воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця» (УЗ) затримали викрадачів дизельного пального, які намагались злити пальне на території регіональної філії «Південно-Західна залізниця».

Так, 31 березня співробітники воєнізованої охорони затримали працівника Центру діагности залізничної інфраструктури, який злив 400 л дизельного пального з дефектоскопної автомотриси.

Крім того, 11 квітня було затримано машиніста локомотивного депо «Конотоп», який на перегоні «Бахмач–Часниківка» намагався злити 300 л дизельного палива з маневрового тепловоза й завантажити в приватне авто.

За обома випадками відкрито кримінальні провадження за ст. 185. ч. 4 Кримінального кодексу України.

«Такі випадки неприпустимі. Конкретно цими працівниками вже займатимуться правоохоронці, які отримали від залізниці необхідну інформацію. А ми продовжуємо вдосконалювати систему протидії корупції на залізниці. Нікому не дозволено зловживати службовим становищем для особистої вигоди», — зазначив директор регіональної філії «Південно-Західна залізниця» Андрій Букін.

«Укрзалізниця» вкотре застерігає від крадіжок матеріальних ресурсів товариства та підкреслює нульову толерантність до корупції та порушень закону.

Як повідомляв enkorr раніше, на Буковині викрили групу, яка викрадала пальне з локомотивів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти