У початок

«Укрзалізниця» оголосила закупівлю ще 39 тис. т ДП «за рамкою»

Також є російською мовою

Філія «Центр забезпечення виробництва» АТ «Укрзалізниця» 10 грудня оголосила закупівлю 39 тис. т дизельного палива за рамковими контрактами. Про це йдеться у повідомленні ЦЗВ, опублікованому в системі держзакупівель ProZorro.

Залізничне підприємство повідомило про проведення чотирьох тендерів, три з яких передбачають закупівлю по 10 тис. т, а один – 9 тис. т. Граничну ціну ресурсу встановлено ​​на рівні 25 118 грн/т.

За даними «Консалтингової групи «А-95», середня ринкова ціна гуртових партій дизпального на день оголошення торгів становила 22 170 грн/т.

Як повідомляв enkorr, правління АТ «Укрзалізниця» призначило службову перевірку філії «Центр забезпечення виробництва», а також тимчасово усунуло з посади її керівника Тимура Валієва. Перевірка пов'язана з порушеннями в сфері закупівлі ЦЗВ дизельного пального.

Як відомо, з весни 2020 р. «Укрзалізниця» проводить закупівлі дизельного палива за рамковою угодою, яка передбачає закупівлю 200 тис. т ресурсу до кінця року.

Щомісяця компанія підписує договорів у середньому на 15-20 тис. т. Станом на сьогодні залізниця вже законтрактувала 140 тис. т, з яких 90 тис. т у компанії «Анвітрейд», 29 тис. т – у «Альянс Енерго Трейд», 27 тис. т – у «Глуско Україна», 15 тис. т – у «Торума», 6 тис. т – в «Оіл Трейд 2018» та 2 тис. т – у ТД «Газтрім».

Нагадаємо, в 2019 р. «Укрзалізниця» законтрактувала 343 тис. т ДП. З них 290 тис. т було придбано за новими контрактами і 53 тис. т – у рамках продовження термінів дії старих договорів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти