У початок

«Укртранснафта» готова приступити до постачань ДП «трубою»

Також є російською мовою

АТ «Укртранснафта» отримало всі необхідні документи для експлуатації й належного управління українською ділянкою нафтопродуктопроводу «Самара-Західний напрямок», повідомляє прес-служба підприємства.

Зокрема, 14 і 15 вересня компанія отримала від Державної митної служби реєстрацію створення зон митного контролю на терміналах у Смизі й Новоград-Волинському.

«"Укртранснафта" повністю підтверджує готовність надавати послуги з транспортування дизельного палива транзитом і для потреб внутрішніх замовників і запрошує потенційних партнерів (постачальників палива) до співпраці», – йдеться в повідомленні.

Як відомо, «Укртранснафта» підписала з Агентством з розшуку і менеджменту активів (АРМА) договір на управління українською частиною нафтопродуктопроводу «Самара-Західний напрямок» терміном на 5 років. Згідно з ним компанія має права і обов'язки щодо здійснення господарської діяльності з транспортування, зберігання, перевалки на автомобільний і залізничний транспорт нафтопродуктів.

Також компанія зобов'язується протягом 5 років забезпечувати не менше 1,1 млн грн щомісячного доходу держави від управління нафтопродуктопроводом.

Для управління нафтопродуктопроводом «Укртранснафта» створила в своїй організаційній структурі окремий департамент. До його складу увійшли працівники «Укртранснафти» і ТОВ «ПрикарпатЗахідтранс» – провідні фахівці з транспортування нафтопродуктів магістральними трубопроводами.

Нагадаємо, в серпні «Укртранснафта» підписала контракт з новим оператором постачань нафтопродуктів «Роснафти» в Україну – компанією SNEL Energy Ltd – на надання послуг із транспортування дизпалива нафтопродуктопроводом.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти