У початок

«Укрнафта» заявила про факти підробок паливних талонів

ПАТ «Укрнафта» заявила про факти підроблення паливних талонів своєї мережі АЗС. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Останнім часом виявлено факти підробок паливних талонів UKRNAFTA, – йдеться у повідомленні. – Просимо всіх бути уважними й не купувати талони на пальне у потенційних шахраїв».

Як зазначають у компанії, фальсифіковані талони продаються на сайтах оголошень і можуть виглядати, на перший погляд, схожими на справжні, однак містять неправильні дані.

Зафіксовано також випадки перепродажу паливних талонів, строк дії яких закінчився, кажуть у прес-службі «Укрнафти». Тож компанія звертатиметься у правоохоронні органи й боротиметься з кожним проявом підробки та шахрайства.

«Справжні талони на пальне можна придбати лише в компанії ТОВ «Укрнафта-Постач». Для цього юридична особа має укласти відповідний договір», – пояснюють в «Укрнафті», додаючи, що для фізичних осіб зручніше використовувати мобільний застосунок UKRNAFTA.

При його використанні водії отримують знижку 2 грн від ціни стели на дизель/бензин і 0,5 грн – на скраплений газ на 50 л обраного пального щомісяця.

Як писав enkorr раніше, в Одесі шахрай продавав липові талони на пальне.

Видання також повідомляло, що неіснуючими талонами на пальне торгував зловмисник, відбуваючи покарання у виправній установі. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти