У початок

«Укрнафта» шукає бензовози для перевезення пального

ПАТ «Укрнафта» оголошує конкурс на отримання транспортних послуг з автомобільних перевезень нафтопродуктів. Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії.

«ПАТ «Укрнафта» пропонує кваліфікованим постачальникам з транспортування продуктів нафтогазової галузі зробити комерційні пропозиції автомобільних перевезень нафтопродуктів територією України», – зазначає прес-служба «Укрнафти».

Згідно з повідомленням, за результатом проведення «RFQ №01/01/24/01/04-02/01/6697 ПАТ «Укрнафта» передбачає підписання річних договорів» на отримання транспортних послуг з автомобільних перевезень нафтопродуктів із гарантованим пробігом.

Детальнішу інформацію щодо участі у запиті на комерційні пропозиції можна отримати, звернувшись безпосередньо у компанію, додали у прес-службі.

Як писав enkorr раніше, рік тому «Укрнафта» вивела у рейс 25 власних бензовозів.

Нагадаємо, перші тендери на закупівлю власного автотранспорту для перевезення нафтопродуктів «Укрнафта» оголосила на початку минулого року.

Йшлося про придбання 25 автомобільних сідлових тягачів на 111,1 млн грн, 15 напівпричепів-цистерн для перевезення бензину й ДП на 65,84 млн грн, 10 напівпричепів-цистерн для перевезення скрапленого газу (LPG) на 58,15 млн грн.

Пізніше видання повідомляло, що ПАТ «Укрнафта» завершило закупівлю 25 тягачів і автоцистерн для транспортування пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти