У початок

Автопарк «Укрнафти» поповнився 25 паливовозами (фото)

ПАТ «Укрнафта» завершило закупівлю 25 тягачів і автоцистерн для транспортування пального. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

«Ми горді констатувати, що це перша для «Укрнафти» закупівля паливовозів. Йдеться про 25 тягачів Mercedes, які були придбані через відкриті аукціони в державній системі «Прозорро», — зазначили у компанії.

Також придбано 15 автоцистерн для перевезення рідких вуглеводнів і ще 10 — для скрапленого газу.

«Новий транспорт зробить постачання мережі «Укрнафти» ще ефективнішими, стійкішими й надійнішими», — йдеться у повідомленні.

Таким чином, «Укрнафті» вдалося сформувати власний автопарк із перших 15 бензовозів і 10 газовозів. Це, як раніше зазначав директор підприємства Сергій Корецький, лише перша партія з необхідного компанії власного автотранспорту. Згодом буде оголошено ще один тендер.

«План – забезпечити у власності компанії приблизно половину необхідного автопарку. Щодо решти — працювати на аутсорспослугах. Наразі пальне на АЗК «Укрнафта» щоденно розвозять близько 130-140 автоцистерн», — зазначав Корецький.

Нагадаємо, в листопаді 2022 року на балансі підприємства не було жодного бензовоза й жодної нафтобази. Підрядники, що надавали ці послуги, відмовилися працювати з «Укрнафтою», це призвело до тимчасового дефіциту нафтопродуктів у мережі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти