У початок

«Укрнафта» закуповує власний автотранспорт для потреб логістики

ПАТ «Укрнафта» планує забезпечити половину логістичних потреб власним автотранспортом: вже закупили 25 автотягачів. Про це повідомив директор компанії Сергій Корецький на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Щоб надійно і безперебійно забезпечувати пальним власну мережу заправок, ПАТ «Укрнафта» планує придбати власний автотранспорт і вже успішно провела першу закупівлю 25 автотягачів.

Переможець торгів на «Прозорро» запропонував марку Mercedes.

З його слів, найближчим часом буде завершено придбання автоцистерн – 10 для скрапленого газу, 15 для світлих нафтопродуктів. Відповідний тендер уже опубліковано в державній системі «Прозорро», кінцевий строк подання пропозицій — 24 лютого 2023 року.

«Після завершення аукціону відразу перейдемо до закупівлі другої партії бензо/газовозів. План – забезпечити у власності компанії приблизно половину необхідного автопарку. Щодо решти – працювати на аутсорспослугах. Наразі пальне на АЗК «Укрнафта» щоденно розвозять близько 130-140 автоцистерн», — зазначив Сергій Корецький.

Нагадаємо, в листопаді 2022 року на балансі підприємства не було жодного бензовоза й жодної нафтобази. Підрядники, що надавали ці послуги, відмовилися працювати з «Укрнафтою», що призвело до тимчасового дефіциту нафтопродуктів у мережі.

Зараз компанія уклала термконтракти з гравцями транспортно-інфраструктурного ринку (перевізники, нафтобази, портові термінали прийому/зберігання/перевалки нафтопродуктів), напряму співпрацює з «Укрзалізницею» для забезпечення транспортування сировини й нафтопродуктів за імпортно-експортними постачаннями й активно закуповує власний автотранспорт для покращення логістичної роботи.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти