У початок

«Укрнафта» розширює парк спецтехніки

ПАТ «Укрнафта» закупило 10 телескопічних навантажувачів для забезпечення власних технологічних потреб. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначається, це потужні багатофункціональні машини Manitou французького виробництва.

«Нова техніка замінить старі навантажувачі, які працювали ще з 80-х років минулого століття і за майже 40 років експлуатації вичерпали свій ресурс, й буде використовуватися на виробничих і бурових майданчиках підприємства у Прилуках, Надвірній, Охтирці й Полтаві – повідомляють у прес-службі «Укрнафти». – Ці машини працюватимуть з вантажами на палетах і сипучими матеріалами, а також допоможуть очищувати території від снігу в осінньо-зимовий період».

Загалом зараз триває масштабний процес переоснащення компанії: заміна застарілого обладнання дозволяє значно підвищити ефективність процесів, констатують в «Укрнафті».

Так, зокрема раніше чотири транспортні цехи «Укрнафти» отримали нове обладнання для ремонту й обслуговування. Устаткування було придбане у І кварталі 2024 року й уже в роботі. Це балансуючі верстати, шиномонтажні верстати для важкого і легкового транспорту, обладнання для ремонту стійок транспортних засобів, двостійковий електрогідравлічний підйомник.

Як писав enkorr раніше, торік «Укрнафта» придбала понад 60 одиниць спецтранспорту, також «Укртранснафта» оновлює парк спецтехніки.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти