У початок

«Укрнафта» розширює партнерство з мережами АЗС у сфері паливних карток

ПАТ «Укрнафта» підписало партнерські угоди з регіональними учасниками ринку у сфері паливних карток. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«Державна мережа «Укрнафта» підписала договори про міжемітентську програму з учасниками ринку, які мають сильне регіональне представництво», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, серед партнерів –

  • мережа BVS, родом з Полтави, налічує 75 АЗК,
  • мережа АЗК VST, родом з Одеси — 88 АЗС, а також
  • мережа АЗК Ovis, родом з Харкова — 43 АЗК.

«Скористатися перевагою міжемітентської програми можуть юридичні особи, які мають паливну картку «Укрнафти» NAFTAКартка з грошовим депозитом, або відповідні картки мереж BVS, VST, Ovis», – пояснюють у прес-службі «Укрнафти».

Як зазнаається, власники паливних карток зможуть отримати потрібну кількість пального в усіх мережах зі знижками від ціни АЗС на дату її відвідування. Для цього використовуються кошти, що знаходяться на рахунках, прив'язаних до паливних карток.

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗК Ovis підписала партнерські угоди з мережами WOG і U.GO, завдяки яким корпоративні клієнти компанії зможуть отоварювати талони або смарт-картки на пальне на АЗК мереж-партнерів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти