У початок

«Укрнафта» профінансувала для фронту ще 8 пікапів

Ще 8 повнопривідних пікапів, які профінансувало ПАТ «Укрнафта», вже допомагають Військово-морським силам України. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Учергове разом з фондом «Повернись живим» передали ще 8 нових повнопривідних пікапів 10-тій морській авіаційній бригаді МВС України», – повідомив директор «Укрнафти» Сергій Корецький на своїй FB-сторінці.

З його слів, частина з них уже кілька місяців працюють на фронті, забезпечуючи логістику й мобільність українським пілотам.

«Дозволю собі підбити підсумки цього року на автомобільному напрямі, – написав Корецький. – Завдяки співпраці «Укрнафти» з «Повернись живим» вдалося придбати більше 45 пікапів, а також паливозаправник і бронеавтомобіль Spartan українського виробництва».

Крім транспорту, зазначає очільник компанії, були дрони, бронетехніка та інше потрібне на фронті обладнання.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» до кінця року планує виділити ще приблизно 800 млн грн матеріальної допомоги Силам Оборони.

Нагадаємо, що з січня по листопад 2023 року «Укрнафта» спрямувала 700 млн грн на благодійні проєкти. Кошти пішли на військові потреби, квадрокоптери, лікарні, евакуацію з зон стихійного лиха, пікапи для ЗСУ тощо.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти