У початок

«Укрнафта» продовжує розширювати парк паливовозів

ПАТ «Укрнафта» закуповує автоцистерни для перевезення паливно-мастильних матеріалів. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«ПАТ «Укрнафта» оголосило тендер на закупівлю автоцистерн для управління транспорту», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає компанія, потрібні 15 нових автоцистерн для перевезення паливно-мастильних матеріалів.

«По 3 одиниці транспорту потрібно постачити в Івано-Франківську, Львівську, Сумську, Полтавську й Чернігівську області», – уточнили у прес-службі «Укрнафти».

Загальна очікувана вартість тендеру – 98,75 млн грн без ПДВ. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – до 12-ї години 5 червня 2024 року.

Як повідомляв enkorr раніше, торік «Укрнафта» придбала 63 одиниці спеціалізованого транспорту. Йдеться про бульдозери, екскаватори, вантажівки, автокрани й іншу техніку. А також вивела у рейс 25 власних бензовозів.

Видання також писало, що «Укрнафта» придбала для потреб компанії 12 спеціалізованих автобусів Temsa й закуповує автоцистерни для перевезення пального.

Повідомляв enkorr  і про те, що компанія голосила тендери на закупівлю екскаваторів, а потім – на придбання автомобілів підвищеної прохідності.

Нагадаємо, стратегію компанії спрямовано на заміну застарілої спецтехніки і транспорту російського, білоруського й радянського виробництва. Оновлення автопарку, уточнюють в «Укрнафті», дозволить збільшити відсоток виконання заявок, швидше і ефективніше проводити підготовчі роботи, підвищить комфорт працівників.

2024 року «Укрнафта» продовжує оновлення парку автотранспорту і спеціалізованої техніки.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти