У початок

«Укрнафта» купила 50 седанів Toyota за 42 млн грн

«Укрнафта» уклала договір із ТОВ «Сервісний центр «Діамант» на придбання 52 нових автомобілів Toyota Corolla на загальну суму 41,63 млн грн. Договір підписали 4 липня, повідомляє «Інтерфакс-Україна» із посиланням на дані у системі Prozorrо.

Очікувана вартість закупівлі була лише на 1300 гривні вища за остаточну пропозицію автодилера, який був єдиним учасником тендеру. Замовник має отримати автівки до 30 листопада 2024-го.

Потенційні учасники тендеру зверталися до замовника із проханням внести зміни до тендерної документації, вказуючи, що умови «прописано» під Toyota Corolla, однак змін внесено не було.

Компанія «Сервісний центр «Діамант» Павла Волкова зареєстрована у Львові. Вона є офіційним дилером Toyota.

Водночас «Укрнафта» не змогла провести два тендери на закупівлю автобусів для персоналу.

У тендері на закупівлю 33 одиниць вахтових автобусів завдовжки не більше ніж 9 м колісної формули 4х4 на суму 160,81 млн грн «Укрнафта» відхилила заявку єдиного учасника – компанії «Зернотрейд», яка пропонувала спецавтобуси KANGAL виробництва ТОВ «Авто Трейд Сервіс» (із локалізацією 20,76%). Замовник вирішив, що запропоновані автобуси не відповідають вимогам технічної специфікації.

Крім того, у тендері на закупівлю трьох вахтових автобусів колісної формули 6х6 за 18,85 млн грн за тих самих підстав також відхилено заявку єдиного учасника – ТОВ «УкрЄвроМАЗ», яке пропонувало автобуси на шасі Renault виробництва АТ «Нафтоавтоматика» (локалізація 20,98%).

Ще в одному тендері на постачання АТ «Укрнафта» 10 автобусів середнього класу (завдовжки 10 м) на очікувану суму 53,13 млн грн брав участь лише торговий дім «Еталон Авто» із пропозицією 53,1 млн грн. Наразі очікується рішення про переможця.

Як повідомлялося, у грудні 2023 року «Укpнaфта» за результатами тендеру замовила ТОВ «Авто-Регіон» спеціалізованих автобусів на 57 млн грн.

За умовами угоди, «Авто-Регіон» мав лише один тиждень перед Новим роком, щоб поставити 12 спеціалізованих автобусів Ar-Temsa Prestij SX по 4,73 млн грн або $126 тис. за одиницю. Фірма надала довідку про локалізацію, яка свідчить, що вона є виробником автобусів на 20%, а на 80% вони виготовлені турецькою компанією Temsa Skoda Sabanci Ulasim A.S.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти