У початок

«Укргазвидобування» отримає від USAID 6 тис. т метанолу

Перша партія з 6 тис. т метанолу, який USAID передає АТ «Укргазвидобування» (УГВ), вже надійшла на склади компанії. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

Як зазначають в УГВ, метанол є критично важливою сировиною для видобування, підготовки і транспортування природного газу, й перша партія цього постачання вже надійшла на склади компанії.

«З початком повномасштабної війни в Україні виник дефіцит великої кількості матеріалів і обладнання для газовидобування. Тому з минулого року ми ведемо перемовини з компаніями й організаціями з усього світу щодо допомоги з їх забезпеченням для збереження стабільності виробничих процесів – повідомив т.в.о. генерального директора УГВ Олег Толмачов.

З його слів, представники USAID стали одними з перших, хто «відгукнувся на наш запит, і ми вдячні їм за це».

У компанії також повідомляють, що від початку повномасштабної війни УГВ повністю перейшло на закупівлю метанолу у європейських постачальників. Тож «допомога від USAID дасть можливість створити додатковий резерв стратегічних запасів й забезпечити безперебійний виробничий процес до кінця опалювального сезону», – підсумували в УГВ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти