У початок

«Укргазвидобування» досягло рекордного показника буріння у вересні-2022

Бурове управління «Укрбургаз», підрозділ АТ «Укргазвидобування» (УГВ), у вересні 2022 року досяг рекордного показника буріння нових свердловин — 30,222 тис. метрів. Про це йдеться у повідомлені прес-служби УГВ

«Більш того, у вересні буровики також встановили рекорд з добової проходки — 1 504 метри», — повідомляють в УГВ. 

Такого результату, як зазначили в компанії, вдалося досягти в умовах, коли частину родовищ компанії досі тимчасово окуповано або їх розташовано поблизу лінії фронту, тож вести на них діяльність немає можливості. Більше того, в результаті війни було обмежено технічний парк компанії, а постачання необхідних для роботи товарів і послуг значно ускладнилося.

«З початком війни нам довелося призупинити більшість виробничих операцій. Але вже за місяць, разом із успіхами військових, ми почали активно їх відновлювати. Буріння стало ключовим фокусом, адже саме нові свердловини дають найбільший ефект для компенсації природних втрат і приросту видобутку вуглеводнів», — заявив процитований сайтом т.в.о. гендиректора «Укргазвидобування» Олександр Романюк.

З його слів, УГВ ставить за мету на 2023 рік повернутися до перерваного повномасштабною війною зростання видобутку вуглеводнів.

За інформацією компанії, «Укрбургаз» має у своєму розпорядженні найбільший в Україні сучасний парк бурових верстатів. Фахівці регулярно проходять навчання й підвищення кваліфікації за міжнародними стандартами, зокрема у рамках запущеної в компанії програми «Школа буріння».

«Буровики «Укргазвидобування» акумулювали свій досвід і експертизу, щоб досягти максимально можливого результату. Спільно з іншими підрозділами ми продовжуємо працювати над підвищенням внутрішньої ефективності, щоб впроваджувати технологічно нові проєкти, здатні розкривати потенціал українських надр», — сказав в.о. директора «Укрбургазу» Іван Сушинський.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти