У початок

УГВ збільшило добовий видобуток газу на 1,2 млн куб. м

АТ «Укргазвидобування» отримало + 1,2 млн куб. м газу на добу на одному з нових родовищ. Про це повідомляється на сайті УГВ.

«З початку 2023 року «Укргазвидобування» завершило спорудження кількох нових свердловин і запустило в роботу необхідну інфраструктуру на одному з нових родовищ. Це дає змогу додатково видобувати 1,2 млн куб. м газу на добу», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає т.в.о. генерального директора УГВ Олег Толмачов, після підтвердження наявності у надрах значних запасів газу було розроблено програму інтенсивного освоєння родовища.

«Ми пробурили нові свердловини й облаштували необхідну інфраструктуру, яка вже нині дозволяє видобувати значний обсяг «блакитного палива» і транспортувати його в газотранспортну систему України, – пояснив він. – Це ще одна складова нашого плану з нарощення видобутку власного палива на потреби країни».

Над реалізацію проєкту з видобутку газу беруть участь понад 250 працівників з усіх 11-ти структурних підрозділів УГВ й близько 80 одиниць спеціальної техніки.

Як повідомляв раніше enkorr, АТ «Укргазвидобування» у серпні відкрило нове родовище із запасами 1 млрд куб. м газу.

Видання також повідомляло, що УГВ з початку року сплатило 16 млрд грн ренти.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти