У початок

рф заборонила експорт бензину і дизпального (оновлено)

Уряд рф запровадив тимчасову заборону на експорт автомобільного бензину й дизельного палива, це зроблено для стабілізації внутрішнього ринку. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на прес-службу уряду рф.

«Тимчасові обмеження допоможуть наситити ринок палива, що, в свою чергу, дозволить знизити ціни для споживачів», — повідомили в уряді.

Також кабмін країни-агресора організував щоденний моніторинг закупівель палива для потреб сільгоспвиробників «з оперативним коригуванням обсягів».

У свою чергу, прес-служба міненерго рф поширила коментар, що обмеження, які вводяться, дозволять припинити сірий експорт моторних палив і наситити внутрішній ринок. У відомстві підкреслили, що обмеження експорту палива, котрі вводяться, носять тимчасовий характер.

Нагадаємо, роздрібні ціни на бензин і дизельне пальне у росії з початку нинішнього року по 18 вересня зросли на 9,4%. Уже до кінця літа стрибок цін на бензин у росії став одним із найсильніших за останні 10 років. У середині серпня російський «інтерфакс» із посиланням на джерела писав, що російські аграрії зіткнулися з різким зростанням цін на дизпальне і перебоями у його постачаннях.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти