У початок

УГВ повернуло контроль над буровими верстатами на звільнених від окупації територіях

АТ «Укргазвидобування» повернуло контроль над буровими верстатами, які близько семи місяців перебували на окупованих територіях. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Оскільки верстати перебували в зоні бойових дій, вони зазнали пошкоджень різного ступеню. Проте більшість із них після проведеного ремонту вже відновили буріння свердловин на сході України», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у компанії, бурові майданчики також постраждали внаслідок мародерських дій окупантів – частину обладнання розікрали або просто понівечили.

«У наших планах – якнайшвидше повернути до роботи всі верстати, адже саме буріння нових свердловин дає найбільш вагомий і сталий ефект для забезпечення країни власним газом», – зазначив т.в.о. генерального директора УГВ Олександр Романюк.

Тож наразі фахівці «Укргазвидобування» після розмінування прилеглих територій і надання дозволів з боку ДСНС відновлюють бурові верстати й супутнє обладнання. Частину верстатів уже повернули до роботи – вони продовжили буріння нових свердловин на сході. Зокрема одну зі свердловин вже добурили й проводять її випробовування.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти