У початок

У т.о. Криму почалися перебої з пальним після знищення порома у порту «кавказ»

У тимчасово окупованому Севастополі проблеми з пальним після знищення залізничного порома у порту «кавказ». Про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на телеграм-канал «Кримський вітер».

«Про проблеми з пальним у Севастополі додають підписники. Минуло лише півдоби після знищення залізничного порома в порту «кавказ», а 95-го бензину на АЗС міста немає, при цьому 95-й «Ультра» за ніч здорожчав на 1,5 рубля», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за повідомленнями російської влади, у тимчасово окупованому Криму запасів палива вистачить на 3-4 місяці. «Але є нюанс: йдеться, швидше за все, про пальне для російських військових і для сільського господарства...», – додали на телеграм-каналі.

Повідомляється, що порт «кавказ» закрили на невизначений час, тому що потрібно дістати затонулий пором і упорядкувати інфраструктуру, яка теж постраждала від вогню й вибухів.

Нагадаємо, 22 серпня атакований у чорноморському порту «кавказ» залізничний пором «конро трейдер» із 30 паливними цистернами на борту затонув через отримані пошкодження.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти