У початок

У США очікують зростання видобутку у найбільших нафтогазових районах країни

Видобуток нафти в основних нафтогазовидобувних районах США, значна частина виробництва в яких є сланцевою нафтою, у жовтні підніметься порівняно з поточним місяцем на 132 тисячі барелів на день (б/д), або на 1,5%, до 9,115 мільйона барелів, прогнозує управління енергетичної інформації (EIA) Міненерго країни.

Зокрема видобуток у басейні Permian зросте на 66 тисяч барелів, до 5,413 мільйона барелів на день, на Eagle Ford — підніметься на 26 тисяч барелів на день, до 1,25 мільйона, на Bakken — на 21 тисячу, до 1,204 мільйона б/д. 

Видобуток на Anadarko підніметься на 8 тисяч, до 432 тисячі б,д, на Appalachia виросте на дві тисячі — до 122 тисяч, на Niobrara — на 9 тисяч, до 657 тисяч б/д. На родовищі Haynesville видобуток не зміниться і становитиме 37 тисяч б/д, йдеться у релізі.

Також EIA очікує у жовтні загального збільшення видобутку газу на всіх цих родовищах на 606 мільйонів кубічних футів, до 94,741 мільярда кубічних футів на добу.

Також, згідно з даними EIA, загальна кількість незавершених свердловин у місцевості США, що розглядається, у серпні скоротилася порівняно з липнем на 16, до 4 283.

Незавершені свердловини (drilled but uncompleted wells, DUC) — пробурені, але поки що не облаштовані для видобутку. Великий резерв DUC може дозволити американським виробникам швидко й масштабно наростити видобуток у разі зростання цін на нафту незалежно від темпів бурової активності.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти