У початок

У рф скасовують заборону на експорт бензину

Уряд росії прийняв остаточне рішення призупинити тимчасову заборону на експорт бензину через достатню забезпеченість ринку, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерело, знайоме з рішенням.

У міненерговугілля країни підтвердили інформацію.

росія заборонила експорт бензину на шість місяців з 1 березня, хоча звільнила економічний союз під керівництвом москви та деякі країни, з якими вона має прямі міжурядові угоди про постачання палива, такі як Монголія.

«Тимчасову заборону на експорт бензину, яка набула чинності з 1 березня, буде призупинено у зв'язку з насиченням внутрішнього ринку й завершенням позапланових ремонтів на НПЗ», — підтвердили в міненерговугілля рф.

Рішення про призупинення заборони буде опубліковано на початку тижня, повідомляє РБК з посиланням на джерело, яке не уточнило термінів нового рішення.

«На НПЗ і нафтобазах сформовані запаси автомобільних бензинів, що дозволяють повністю забезпечити потреби внутрішнього ринку. Станом на 15 травня вони становили 2,1 млн тонн автомобільних бензинів і 3,4 млн тонн дизпального», — повідомили в міненерговугілля рф.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти