У початок

Amic відзвітувала про сплату податків 2024 року

У І кварталі 2024 року Amic Energy в Україні перерахувала до бюджетів різних рівнів 587 млн грн податків, з яких податки при імпорті становили 521 млн грн. Про це повідомляє прес-служба компанії.

При цьому за кожного співробітника компанії у І кварталі було сплачено 25 886 грн податків, що на 15,8% більше, ніж за аналогічний період торік.

«Таких результатів вдалося досягти попри те, що 19 АЗС продовжують бути на тимчасово окупованих територіях чи території активних бойових дій, а 11 АЗК наразі не працюють унаслідок військової агресії», — йдеться у повідомленні.

Разом із цим, як зазначили у компанії, Amic продовжує активно брати участь у благодійних ініціативах і додатково спрямовує кошти на підтримку постраждалих територій України та Сил оборони й безпеки.

Нагадаємо, раніше Консалтингова група «А-95» провела дослідження рівня сплати операційних податків 2023 року найбільшими автозаправними мережами України у розрахунку на один літр реалізованого пального.

Згідно з його результатами, Amic увійшла в трійку лідерів рейтингу з показником 1,76 грн грн/л.

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, власник мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти