У початок

У Mercedes-Benz вважають, що електрокари повернуть марку на допандемійний рівень продажів у США

Компанія Mercedes-Benz провела збори національних дилерів США, під час яких фахівці дійшли висновку, що повернути продажі автомобілів на допандемійний рівень допоможуть електрокари, повідомляє SPEEDME.

При цьому, за даними представника одного з дилерських центрів, 2023 року компанія повинна реалізувати близько 350 тис. автомобілів, з яких на електричні моделі припаде близько 45 тис. авто.

Нині Mercedes-Benz продає в США седан EQS, а до кінця 2022 планує запустити ще три електричні моделі: компактний кросовер EQB, седан EQE і повнорозмірний кросовер EQS.

Цікаво, що просування електрокарів Mercedes-Benz у США відбуватиметься винятково за рахунок телевізійної реклами, при цьому моделі з ДВЗ найближчими роками рекламувати практично не будуть.

Також Mercedes-Benz найближчим часом планує змінити модель продажів. Передбачається, що дилерські центри стануть своєрідними торговими представниками, які будуть розповідати клієнтам марки про автомобілі, а сам продаж здійснюватиме безпосередньо виробник. При цьому дилери доставлятимуть готові машини клієнтам, обслуговуватимуть їх і зароблятимуть лише на цьому.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти