У початок

У Криму стрімко дорожчає пальне

У тимчасово окупованому Криму стрімко дорожчає пальне. Про це повідомило у Facebook представництво президента України в АРК.

«В окупованому Криму стрімко дорожчає пальне. Пов'язують це з тим, що запасів пального на півострові практично немає. Водночас окупаційна адміністрація намагається заспокоїти місцеве населення й заявляє, що пального вистачає у повному обсязі, а ситуація у Криму «стабільна» і «перебуває під контролем», — йдеться в дописі.

Там додали, що мешканці декількох районів тимчасово окупованого Криму залишились без електрики через нібито ремонтні роботи.

«Світло відсутнє у Сімферопольському районі, де знеструмлено 101 вулицю й 9 провулків, у Феодосії, Керчі, Євпаторії. Ситуація з відключенням електрики мала місце і в Джанкойському, Красногвардійському й Бахчисарайському районах», — поінформували у представництві.

Як повідомлялося, після підриву незаконно збудованого моста через Керченську протоку на тимчасово окупованому півострові виник дефіцит пального й зросли ціни на продукти.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти