У початок

Turbota pro: «БРСМ» відмовився заправляти благодійний фонд за талонами

Благодійна організація «БФ «Міцні долоні» подала до суду на ТОВ «Євро смарт пауер», яке є власником мережі АЗС «БРСМ-Нафта», з вимогою стягнути понад 160 тис. грн за те, що мережа не отоварила паливні талони. Про це йдеться в ухвалі Господарського суду м. Києва, оприлюдненій в Єдиному реєстрі судових рішень України.

В обґрунтуваннях позовних вимог позивач зазначає, що він прийняв у власність паливні талони загальною кількістю 215 штук (номіналом 10 літрів (120 штук) і 20 літрів (95 штук) на 3 100 літрів від Шишкіна Павла Валерійовича.

«Акт підписаний уповноваженими представниками сторін без зауважень і претензій, будь-яких дій, які могли б призвести до анулювання бланків-дозволів зі сторони Шишкіна Павла Валерійовича не вчинено», — йдеться у заяві.

При цьому, як зазначається, постачальником талонів на відпуск дизельного пального мережі АЗС торгової марки «БРСМ-Нафта» є саме ТОВ «Євро смарт пауер», що підтверджується зокрема договором на відпуск паливно-мастильних матеріалів.

Та коли представник фонду 11 квітня заїхав на станцію «БРСМ» у Києві на вул. Луговій й захотів заправити автомобіль за талоном, дійсним до кінця жовтня 2022 року, працівник АЗС йому відмовив, не пояснюючи причин.

Наразі розгляд справи перебуває на етапі усунення недоліків позовної заяви, яку повинно бути доповнено передовсім обґрунтованим розрахунком ціни позову, а також викладом обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги, із зазначенням усіх доказів.

Нагадаємо, у вересні 2020 року «БРСМ-Нафта» представила нову стратегію розвитку під назвою «TURBOTA PRO людей та авто», мета якої, як зазначалось, полягала у максимально швидкому і професійному обслуговуванні клієнтів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти