У початок

Три комплекси Ultra протестують бренд Glusco

Також є російською мовою

Три автозаправні комплекси Ultra, що належать холдингу UNIMEX, приєднаються до мережі Glusco в рамках партнерської програми. Про це enkorr повідомили в UNIMEX.

Уже перебрендовані єдина станція мережі в Києві, комплекс на трасі Київ–Чоп біля Житомира і на виїзді з Житомира в напрямку Хмельницького.

«Наші об'єкти добре вписуються в напрями географічної експансії Glusco. Хочемо подивитися, яким буде ефект, велика мережа має більше можливостей для просування, ніж маленька», – повідомив топ-менеджер UNIMEX, який побажав залишитися невідомим.

Співрозмовник підкреслив, що чотири комплекси ULTRA в Західній Україні поки працюватимуть без змін, як і мережа-дискаунтер ManGo, яка належить холдингу. Раніше кілька станцій Glusco перейшли в ManGo, оскільки на окремих ділянках мережа володіла кількома об'єктами.

До Unimex входять компанії з гуртової й роздрібної торгівлі нафтопродуктами, вона є учасником тендерів щодо постачання пального великим державним споживачам. Роздрібна мережа працює під брендами Ultra і ManGo, сумарно налічує понад 50 АЗС. На початку 2019 року Unimex спільно з Wexler Group взяли в управління мережу Glusco (близько 130 АЗС), що належить Proton Energy Group S.A.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти