У початок

Tüpraş збільшить свої потужності для зберігання пропану

Tüpraş збільшить потужність зберігання газу пропану, виробленого на нафтопереробному заводі İzmir Aliağa, на 10 000 м куб., до 15 300 м куб.. Він також побудує підводний трубопровід для продажу газу морем. Про це повідомляє турецький аналітичний портал Enerji Günlüğü.

Tüpraş встановить блоки розділення пропану і пропілену на нафтопереробному заводі İzmir Aliağa, встановить 2 резервуари ємністю 5 тис. м куб. для зберігання газів і встановить підводний трубопровід для продажу цих продуктів із пірсу.

Tüpraş планує реалізувати інтегрований проєкт на території нафтопереробного заводу площею приблизно 474 га в межах провінції Ізмір (район Аліага).

У рамках проєкту, вартість якого, як очікується, перевищить 1 млрд tl, охолоджувач, попередній фільтр/коалецер використовуються для отримання очищеного продукту шляхом зменшення вмісту води в продукті — суміші пропану/пропілену, що виробляється в Буде, встановлено блок розділення пропану й буде підготовлено його до продажу та блоки Molsieve (молекулярного сита). Суміш, яку буде отримано в результаті процесу, передаватиметься на блок розділення пропану/пропілену (Propylene Splitter), який планується додати, і буде отримано пропілен чистотою 99,5%.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти