У початок

TotalEnergies розширює видобуток природного газу в США

Французька TotalEnergies погодилася купити 20-відсотковий пакет акцій Lewis Energy в оренді Dorado, якою керує EOG Resources на сланцевому родовищі Eagle Ford, збільшуючи свої потужності з видобутку природного газу в Техасі й зміцнюючи бізнес-інтеграцію в ланцюжку створення вартості СПГ США. Про це повідомляє LNG Prime.

Розташоване в Техасі родовище Дорадо дозволить TotalEnergies збільшити чистий видобуток природного газу в США на 50 млн кубічних футів на день (Mcf/d) 2024 року, з потенціалом для додаткових 50 Mcf/d до 2028 року, йдеться в заяві.

За даними TotalEnergies, родовище має інтенсивність викидів близько 10 кг CO2e/boe.

2023 року чистий видобуток природного газу TotalEnergies у США сягнув приблизно 340 млн футів/добу (450 млн футів/добу технічного виробництва).

З понад 10 млн тонн (Мт) 2023 року TotalEnergies була експортером №1 СПГ із США завдяки своїй частці в 16,6% в інфраструктурному заводі СПГ Cameron у Луїзіані й кільком довгостроковим угодам про закупівлю, стверджує компанія.

Крім того, експортна потужність компанії СПГ досягне 15 млн т/рік до 2030 року після запуску першої фази проєкту NextDecade Rio Grande LNG у Техасі, який зараз будується.

«Це придбання зміцнює наш видобуток природного газу в Сполучених Штатах, сприяючи зміцненню інтеграції СПГ TotalEnergies із низькою вартістю й низькими викидами подачі газу», — сказав Ніколас Терраз, президент відділу розвідки й видобутку TotalEnergies.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти