У початок

WOG у Харкові відновив роботу постраждалого від обстрілу АЗК

Мережа АЗК WOG  відновила у Харкові роботу автозаправного комплексу, який постраждав від ворожого обстрілу. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«АЗК WOG у Харкові на просп. Людвіга Свободи, 57-а відновив продаж нафтопродуктів за дві доби після ворожого обстрілу», – йдеться у дописі.

Як зазначають у компанії, у ніч із 5 на 6 квітня цей автозаправний комплекс у Харкові зазнав значних, але некритичних руйнувань унаслідок ворожого влучання поряд з обʼєктом. На щастя, ніхто зі співробітників не постраждав.

«Нашою метою було в найкоротші терміни відновити відпуск нафтопродуктів і газу, щоб харківʼяни, а особливо транспорт критичної інфраструктури, мали змогу й далі заправлятися на АЗК, – кажуть у прес-службі мережі WOG. – Дві доби знадобилася, щоб прибрати скло й уламки та обшити вражені місця деревʼяними панелями. І 8 квітня АЗК відновив відпуск пального, а трохи згодом запрацює маркет і WOG CAFE».

Як повідомляв enkorr раніше, у тому ж Харкові минулого місяця відновила роботу свої автозаправної станції мережа АГЗС Rodnik.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти