У початок

TotalEnergies інвестує 400 млн доларів США в ринок LPG Азії й Африки

TotalEnergies інвестує понад $400 млн у скраплений газ для приготування їжі, оголосила глобальна енергетична компанія на саміті Міжнародного енергетичного агентства (МЕА) з питань чистої їжі. Про це повідомляє Hartenergy.

Ініціатива є частиною плану TotalEnergies щодо забезпечення більш ніж 100 млн людей в Африці й Азії доступу до чистого приготування їжі на 2030 рік. За даними МЕА, понад 2,3 млрд людей у всьому світі не мають доступу до чистих методів приготування їжі.

Використання скрапленого газу є альтернативою приготування їжі з «бруднішими» видами енергії, такими як дрова або вугілля. Згідно з прес-релізом TotalEnergies, доступ до скрапленого газу покращить якість повітря, а отже, здоров’я людей, заощадить час і зменшить викиди CO2 і вирубку лісів.

«Розвиваючи доступ до чистого приготування їжі в Африці й Індії, TotalEnergies прагне позитивно вплинути на навколишнє середовище і здоров’я людей, а також допомагає зменшити гендерну нерівність у цих регіонах, — сказав Патрік Пуйанне, голова й генеральний директор TotalEnergies. — Чисте приготування їжі сприяє довгостроковому соціальному, економічному й людському розвитку більш сталим шляхом».

Щоб зробити чисту кухню доступнішою, TotalEnergies також розробляє цифровий метод оплати за приготування, а не сплату повної вартості балона скрапленого газу наперед.

Зі схожою ініціативою виступив і товарний трейдер Vitol. Разом зі своїм енергетичним підрозділом Vivo Energy компанія має намір інвестувати понад $550 млн до 2030 року в інфраструктуру, необхідну для сприяння чистішому готуванню їжі в Африці.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти