У початок

Торік «Укргазвидобування» передало на потреби країни 12,5 млрд куб. м газу

2022 року АТ «Укргазвидобування» (УГВ) зберегло стабільний видобуток природного газу й передала на потреби країни 12,5 млрд куб. м газу. Про це йдеться на сторінці компанії у мережі Facebook.

«У 2022 році наша команда зберегла стабільний видобуток природного газу й передала на потреби країни 12,5 мільярдів кубометрів газу», – йдеться у повідомленні.

Це лише на 3% менше порівняно з попереднім, 2021 роком.

«Також в умовах повномасштабної війни ми пробурили 47 нових свердловин, виконали 74 гідророзриви пластів, здійснили 191 капітальний ремонт свердловин, 486 колтюбінгових операцій, 2 333 геофізичні операції, обладнали 141 свердловину, а це майже вдвічі більше, ніж 2021 року», – кажуть у компанії.  

«Це при тому, що сотні наших виробничих об’єктів та одиниць обладнання зазнали обстрілів та/або руйнувань. Багато родовищ, сотні свердловин перебували або досі перебувають в окупації чи поблизу лінії фронту. До цього треба додати зруйновані в перші ж дні повномасштабної війни ланцюги постачання, які призвели до дефіциту обладнання і матеріалів. Ключові підрядники призупинили діяльність в Україні», – зазначає на своїй сторінці у Facebook т.в.о. генерального директора УГВ Олександр Романюк.

Як відомо, упродовж воєнного 2022 року УГВ передало сотні одиниць спецтехніки, тисячі тонн пального, близько 16 тисяч бронежилетів, а також шоломи, військову форму, тепловізори, медичні набори, рації, дефібрилятори, розкладні ліжка, генератори, спальні мішки, протитанкові «їжаки», бетонні блоки, пічки-буржуйки, продукти тощо. Сумарно допомога становить 860 млн грн.

«Попереду на нас чекає ще більше роботи, і ми ставимо перед собою ще більші цілі, адже знаємо, для чого і для кого ми це робимо. Віримо, що 2023 рік – це рік Перемоги України. Разом докладемо максимум зусиль, щоб наблизити її якомога швидше», – підсумував Романюк.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти