У початок

Tesla представила модернізовану модель 3

Сьогодні, 1 вересня, Tesla представила нову модифікацію своєї наймасовішої машини – Model 3. Головна особливість нової модифікації – пробіг від однієї зарядки буде на 9% більший, ніж раніше, і становитиме 606 км. Компанія також повідомила, що нова версія матиме покращену акустичну систему, зручніший салон, а заднє сидіння буде оснащене власним дисплеєм. Крім того, трохи змінився дизайн передньої частини кузова, що покращить аеродинамічні характеристики автомобіля.

Новий варіант Model 3 випускатиметься для Китаю, Європи, Близького Сходу, Японії й Австралії. Його стартова ціна на 12% вища за ціну попередньої версії — $35,8 тис.. Передбачається, що випуск модернізованої моделі почнеться на заводі в Шанхаї. Tesla вже почала збирати передзамовлення, постачання на китайський ринок мають розпочатися у IV кварталі.

Для Tesla це перший запуск нової чи модернізованої моделі з 2020 року, коли вона представила Model Y. У поточному році компанія планує розпочати масове виробництво електричного пікапа Cybertruck у Китаї. Останнім часом Tesla і загалом нарощує виробництво у Китаї: у липні вона продала 64,3 тис. вироблених у країні електромобілів — на 31% більше, ніж роком раніше.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти