У початок

Судитимуть злочинну групу, яка крала і продавала пальне військової частини

До суду спрямували обвинувальний акт за фактами викрадення військовослужбовцями пального шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого повторно, за попередньою змовою організованою групою осіб, в умовах воєнного стану.

Про це повідомила  Кропивницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

«Встановлено, що у грудні 2022 року начальник електростанції відділення аеродромно-технічної роти, з метою незаконного швидкого збагачення, організував схему викрадення військового майна, зокрема пально-мастильних матеріалів військової частини, залучивши до оборудки командира відділення й цивільну особу. З травня по червень 2023 року за неправомірну вигоду вони незаконно реалізували місцевим жителям 3 000 л дизельного пального, завдавши державі шкоду на понад 130 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Третього слідчого відділу ТУ ДБР, розташованого у Миколаєві, за оперативного супроводження співробітників управління СБУ в Кіровоградській області.

Нагадаємо, суд засудив до п'яти років позбавлення волі трьох військовослужбовців, звинувачених у розкраданні дизельного пального з військової частини на Яворівському полігоні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти