У початок

Судитимуть волинянина, який продавав контрафактні моторні мастила, – БЕБ

Отримав підозру житель Волині, який продавав через інтернет фальсифіковані паливно-мастильні матеріали. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки (БЕБ) на своєму телеграм-каналі.

«Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області завершили досудове розслідування щодо волинянина, який продавав контрафактні моторні мастила під виглядом одного з відомих брендів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у бюро, раніше до детективів БЕБ звернулись власники бренду, які виявили на ринку підроблену продукцію.

«Слідством встановлено, що житель Ковельщини придбав з метою подальшого продажу незаконно виготовлені моторні оливи у різному вигляді та пакуванні. Надалі підозрюваний реалізовував  товар через інтернет. Таким чином компанії, яка є правовласницею торгової марки, було завдано значних матеріальних збитків», – повідомляє прес-служба БЕБ.

Під час обшуку у складських приміщеннях співробітники бюро виявили й вилучили понад 1,5 тис. літрів фальсифікованої продукції.

Волинянину було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знаків для товарів і послуг, що завдало матеріальної шкоди у великих обсягах). Обвинувальний акт спрямовано до суду.

Оперативний супровід здійснювали співробітники управління детективів зі стратегічного захисту економіки. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.

Як писав enkorr раніше, на Київщині викрили підприємства, які незаконно продавали пальне.

Повідомляло видання і про те, що судитимуть трьох жителів Київщини, які продавали фальсифіковане пальне.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти